Dienstverlening

Oud ijzer en metaalhandel Wim de Voeght is specialist in het verwerken van alle soorten ijzer en metaal. Door de vestigingslocatie (het Westland) is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste aluminiumverwerkers van Nederland. Afnemers bestaan uit diverse staal- en metaalfabrieken in heel Europa. Door deze internationale en directe werkwijze heeft Wim de Voeght een sterke positie binnen de markt. Hierdoor zijn klanten gegarandeerd van een zeer scherpe prijs.

Transport
Het transport van grote hoeveelheden oud ijzer en metalen wordt verzorgd door eigen, moderne vervoersmiddelen die voldoen aan de laatste milieunormen. Transport is binnen heel Nederland en ook daar buiten mogelijk. Wim de Voeght staat garant voor een flexibel, snel, betrouwbaar en servicegericht containertransport.

Containers
Containers kunnen door het hele land geplaatst worden. Op afroep worden de containers binnen 24 uur gewisseld. Het containerpark bestaat uit ruim 450 verschillende containers. In grootte variëren deze van 1m3 tot 40m3,

Zelf brengen
Wanneer u kleinere hoeveelheden oud ijzer of metaal wilt verkopen, kunt u het langs brengen. Het adres vindt u hier. Voor grotere hoeveelheden regelt Wim de Voeght transport en containers. Neem hiervoor contact op via email of telefoon.

Modern machinepark
Bij het verwerken van het schrootafval wordt gebruik gemaakt van een modern machinepark. Op het terrein is zowel een grote stationaire schaar als een grote mobiele schaar aanwezig. Daarnaast beschikt het bedrijf over een aluminium shredder, een pers voor het maken van pakketten en diverse mobiele kranen. Alle in- en uitgaande metalen worden gecontroleerd op radioactiviteit met een meetportaal.

Kleinschalige sloopwerkzaamheden
Naast de in- en verkoop van oud ijzer en metalen, kunt u ook terecht voor kleinschalige sloopwerkzaamheden.